طرز تهیه سوپ عدس مقوی مخصوص سرماخوردگی

انتشار 31 شهریور 1401
مطالعه 2 دقیقه

سوپ عدس یکی از انواع سوپ‌های خوشمزه ایرانی است. تهیه سوپ عدس دستور‌العمل‌های مختلفی دارد و در آن از مواد متنوعی استفاده می‌شود. ما ساده ترین و بهترین دستور را اینجا برایتان قرار داده ایم.با آموزش آشپزی سوپ عدس لذیذ و مقوی با طوطیا همراه باشید.

طرز تهیه سوپ عدس مقوی مخصوص سرماخوردگی

عدس یکی از مواد غذایی است که سرشار از پروتئین و آهن است و هضم آن آسان است به همین دلیل به عملکرد بهتر بدن کمک می‌کند و از بروز بیماری‌های عفونی جلوگیری می‌کند. خوردن عدس یکی از بهترین راه‌ها برای جذب پروتئین کم چربی است و خوردن روزانه آن قوای جسمانی افراد را تقویت می‌کند و بهبود می‌بخشد. فصل پاییز و زمستان بهترین زمان برای پخت انواع سوپ ها می باشد. سوپ عدس یکی از سوپ های خوشمزه و مقوی ایران است که بیشتر در زمستان طبخ می شود و برای درمان سرماخردگی بسیار مفید میباشد. خیلی افراد این سوپ را با عدسی اشتباه می گیرند البته این سوپ تقریبا هیچ شباهتی با آش عدسی ندارد و با مواد مثل قارچ و جو پرک طبخ می شود. ما طرز تهیه سوپ عدس را برای شما در نظر گرفتیم تا با پختن و خوردن این سوپ از خواص بی‌نظیر عدس بیشتر بهره ببرید. با آموزش آشپزی سوپ عدس با ما در طوطیا همراه باشید.


مواد لازم برای تهیه سوپ عدس

  • سیب زمینی : یک عدد

  • عدس : یک پیمانه

  • رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذا خوری

  • هویج : یک عدد

  • جعفری خرد شده : یک قاشق غذا خوری

  • تره خرد شده : یک قاشق غذا خوری

  • سینه مرغ : سیصد گرم

  • آب : چهار تا پنج پیمانه

  • پیاز : یک عدد

  • روغن : به مقدار لازم

  • لیمو ترش یا آب لیمو : به مقدار لازم

  • نمک و فلفل : به مقدار لازم

سوپ عدس

طرز تهیه سوپ عدس

  • مرحله اول

    در روش تهیه سوپ عدس ابتدا پیاز را به شکل نگینی خرد کرده سپس قابلمه مناسبی را انتخاب کرده و روغن داخل آن ریخته و بعد به آن پیازهای نگبنی را بیفزایید.

  • مرحله دوم

    حالا پیاز ها را هم تفت داده و اجازه دهید طلایی رنگ شوند و بعد سیب زمینی نگینی شده را به آن افزوده سپس مرغ را خرد کرده و به آن بیفزایید.

  • مرحله سوم

    در این مرحله فلفل و رب گوجه را به آن ها افزوده و کمی تفت داده سپس هویج رنده شده را همراه با جعفری و تره خرد شده داخل قابلمه ریخته و آب نیز روی آن بریزید.

  • مرحله چهارم

    حالا عدس های شسته شده را به آن ها افزوده و تمام مواد را هم زده سپس اجازه دهید تا آب به جوش آید و بعد حرارت را کم کنید تا کاملا مواد پخته شود.

  • مرحله پنجم

    در مرحله پایانی از طرز تهیه سوپ عدس، به مقدار لازم به آن نمک افزوده سپس تمام مواد را میکس کرده و اجازه روی حرارت ملایم جا افتاده شود و بعد همراه با آب لیمو و یا لیمو ترش نوش جان کنید.

سوپ عدس

نکات مهم تهیه سوپ عدس

  • تا زمانی که عدس و باقی مواد نرم نشده اند نمک را نیفزایید.

  • سعی کنید همیشه از آب جوش برای سوپ یا آش استفاده کنید.

  • اگر مایل هستید سوپ مقوی تری داشته باشید از آب قلم هم می توانید داخل سوپ استفاده کنید.

  • در صورت تمایل می توانید مقدار آب افزوده به آن را کم و یا زیادی کنید.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

نظرات و دیدگاه های کاربران
سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری