سوپ عدس یکی از انواع سوپهای خوشمزه ایرانی است. تهیه سوپ عدس دستورالعملهای مختلفی دارد و در آن از مواد متنوعی استفاده میشود. ما ساده ترین و بهترین دستور را اینجا برایتان قرار داده ایم.با آموزش آشپزی سوپ عدس لذیذ و مقوی با طوطیا همراه باشید.
عدس یکی از مواد غذایی است که سرشار از پروتئین و آهن است و هضم آن آسان است به همین دلیل به عملکرد بهتر بدن کمک میکند و از بروز بیماریهای عفونی جلوگیری میکند. خوردن عدس یکی از بهترین راهها برای جذب پروتئین کم چربی است و خوردن روزانه آن قوای جسمانی افراد را تقویت میکند و بهبود میبخشد. فصل پاییز و زمستان بهترین زمان برای پخت انواع سوپ ها می باشد. سوپ عدس یکی از سوپ های خوشمزه و مقوی ایران است که بیشتر در زمستان طبخ می شود و برای درمان سرماخردگی بسیار مفید میباشد. خیلی افراد این سوپ را با عدسی اشتباه می گیرند البته این سوپ تقریبا هیچ شباهتی با آش عدسی ندارد و با مواد مثل قارچ و جو پرک طبخ می شود. ما طرز تهیه سوپ عدس را برای شما در نظر گرفتیم تا با پختن و خوردن این سوپ از خواص بینظیر عدس بیشتر بهره ببرید. با آموزش آشپزی سوپ عدس با ما در طوطیا همراه باشید.
سیب زمینی : یک عدد
عدس : یک پیمانه
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذا خوری
هویج : یک عدد
جعفری خرد شده : یک قاشق غذا خوری
تره خرد شده : یک قاشق غذا خوری
سینه مرغ : سیصد گرم
آب : چهار تا پنج پیمانه
پیاز : یک عدد
روغن : به مقدار لازم
لیمو ترش یا آب لیمو : به مقدار لازم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
|
|
|
|
|
تا زمانی که عدس و باقی مواد نرم نشده اند نمک را نیفزایید.
سعی کنید همیشه از آب جوش برای سوپ یا آش استفاده کنید.
اگر مایل هستید سوپ مقوی تری داشته باشید از آب قلم هم می توانید داخل سوپ استفاده کنید.
در صورت تمایل می توانید مقدار آب افزوده به آن را کم و یا زیادی کنید.