طوطیا: شیرینی آردی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوش طعم است که بافت بسیار تردی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی آردی در ادامه با سایت طوطیا همراه باشید.
آرد | 4 پیمانه |
روغن | 1 پیمانه |
پودر قند | 1 پیمانه |
وانیل | یه سر قاشق چایخوری |
پودر هل ساییده شده | یک قاشق چایخوری |
تخم خرفه | به مقدار لازم |
مرحله اول :پودر قند و روغن را با هم مخلوط می کنیم.
مرحله دوم : آرد و وانیل و پودر هل را اضافه کرده و تمام مواد را با هم ورز می دهیم تا حدی که خمیر به دست نچسبد.
مرحله سوم :خمیر به دست آمده را به مدت یک ساعت می گذاریم استراحت کند.
مرحله چهارم : بعد از یکساعت، خمیر رابا وردنه پهن کرده و قالب می زنیم..
مرحله پنجم : خمیر قالب زده شده را روی کاغذ روغنی که درون سینی فر قرار داده ایم می گذاریم و روی آن تخم خرفه می پاشیم.
مرحله ششم : سینی را داخل فر 250 درجه به مدت 10 دقیقه می گذاریم.
مرحله هفتم : بعد از ده دقیقه شیرینی آردی آماده است. بعد از سرد شدن شیرینی را از کاغذ روغنی جدا می کنیم.
مرحله هشتم : اکنون می توانید شیرینی ها را در ظرف چیده و برای مهمان ها سرو کنید.
شیرینی بهشتی که به نام شیرینی آردی یا شیرینی کرکی هم شناخته می شود.
در تهیه شیرین ها اندازه گیری و کیفیت مواد اولیه بسیار حائز اهمیت است.
بهتر است آرد برنج را در منزل تهیه کنید تا از کیفیت آن مطمئن باشید.
اگر شیرینی کرکی را با روغن جامد تهیه کنید ماندگاری شیرینی 2 ماه می شود ولی اگر از کره استفاده کنید مدت زمان نگهداری به 2 هفته کاهش پیدا می کند.
این شیرینی را می توانید کلا با آرد گندم تهیه کنید ولی با این دستور شیرینی با کیفیت تری بدست می آورید.
از شیرینی بهشتی یا همان شیرینی کرکی، به دلیل ماندگاری بالایی که دارد برای پذیرایی عید نوروز به خصوص در شهر اصفهان استفاده می شود.