طرز تهیه شیرینی آردی مجلسی و خوشمزه

انتشار 20 مهر 1401
مطالعه 1 دقیقه

طوطیا: شیرینی آردی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوش طعم است که بافت بسیار تردی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی آردی در ادامه با سایت طوطیا همراه باشید.

طرز تهیه شیرینی آردی مجلسی و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه شیرینی آردی

آرد

4 پیمانه

روغن

1 پیمانه

پودر قند

1 پیمانه

وانیل

یه سر قاشق چایخوری

پودر هل ساییده شده

یک قاشق چایخوری

تخم خرفه

به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی آردی

  • مرحله اول :پودر قند و روغن را با هم مخلوط می کنیم.

  • مرحله دوم : آرد و وانیل و پودر هل را اضافه کرده و تمام مواد را با هم ورز می دهیم تا حدی که خمیر به دست نچسبد.

  • مرحله سوم :خمیر به دست آمده را به مدت یک ساعت می گذاریم استراحت کند.

  • مرحله چهارم : بعد از یکساعت، خمیر رابا وردنه پهن کرده و قالب می زنیم..

  • مرحله پنجم : خمیر قالب زده شده را روی کاغذ روغنی که درون سینی فر قرار داده ایم می گذاریم و روی آن تخم خرفه می پاشیم.

  • مرحله ششم : سینی را داخل فر 250 درجه به مدت 10 دقیقه می گذاریم.

  • مرحله هفتم : بعد از ده دقیقه شیرینی آردی آماده است. بعد از سرد شدن شیرینی را از کاغذ روغنی جدا می کنیم.

  • مرحله هشتم : اکنون می توانید شیرینی ها را در ظرف چیده و برای مهمان ها سرو کنید.

شیرینی آردی

نکات تهیه شیرینی آردی

  • شیرینی بهشتی که به نام شیرینی آردی یا شیرینی کرکی هم شناخته می شود.

  • در تهیه شیرین ها اندازه گیری و کیفیت مواد اولیه بسیار حائز اهمیت است.

  • بهتر است آرد برنج را در منزل تهیه کنید تا از کیفیت آن مطمئن باشید.

  • اگر شیرینی کرکی را با روغن جامد تهیه کنید ماندگاری شیرینی 2 ماه می شود ولی اگر از کره استفاده کنید مدت زمان نگهداری به 2 هفته کاهش پیدا می کند.

  • این شیرینی را می توانید کلا با آرد گندم تهیه کنید ولی با این دستور شیرینی با کیفیت تری بدست می آورید.

  • از شیرینی بهشتی یا همان شیرینی کرکی، به دلیل ماندگاری بالایی که دارد برای پذیرایی عید نوروز به خصوص در شهر اصفهان استفاده می شود.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

نظرات و دیدگاه های کاربران
سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری