طوطیا:رولت سیب زمینی یک غذای بسیار خوشمزه، پرطرفدار، مجلسی و بین المللی است و طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارد. رولت سیب زمینی معمولا به عنوان پیش غذا سرو میشود اما میتوان رولت سیب زمینی را به عنوان غذای اصلی نیز سرو کرد. در این مطلب از سایت طوطیا قصد داریم تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را توضیح دهیم.
رولت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای مجلسی بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، ؛ برای آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه این غذای خوشمزه در ادامه با مطبخ طوطیا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر:
سیب زمینی | 3 عدد درشت |
تخم مرغ | 2 عدد درشت |
پنیر پیتزا | 1٫5 لیوان |
جعفری | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | هر کدام 1 قاشق مرباخوری |
مواد میانی رولت سیب زمینی:
گوشت چرخ کرده | 400 گرم |
فلفل دلمه ای رنگی | 2 عدد متوسط |
پیاز | 1 عدد درشت |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
روغن مایع | به مقدار کافی |
|
|
|
|
|
|
|
سنی را به مدت حدودا 30 دقیقه درون فر قرار می دهیم تا مایه رولت بپزد.پس از گذشت 0 دقیقه به صورت متداوم به مایه رولت سر بزنید تا بیش از حد خشک و برشته نشود. همین که سطح مایه رولت کمی طلایی شود کافیست. |
پس از اینکه مایه رولت را از فر خارج کردیم سریعا مایه گوشت چرخ کرده را روی ان می ریزیم و به صورت یکدست پخش می کنیم، سپس به آرامی رول می کنیم و مجددا سینی را داخل فر قرار می دهیم تا روی رولت طلایی شود. |
برای طلایی شدن روی رولت فقط چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی رولت طلایی شود. حالا مجددا رولت را بیرون می آوریم و کمی پنیر پیتزا روی آن می ریزیم و مجددا داخل فر قرار می دهیم و فقط گریل بالا را روشن می کنیم تا پنیر پیتزا طلایی شود. |
حالا رولت سیب زمینی را از فر خارج می کنیم و کمی صبر می کنیم تا کمی خنک شود سپس به صورت لایه ای برش می زنیم و به سیلقه خود تزیین می کنیم. در اخر رولت سیب زمینی را به همراه سس های دلخواه سرو می کنیم. |
به احتمال زیاد زمانی که رولت را پس از پخت از فر خارج کنید کاغذ روغنی به پشت رولت چسبیده است و جدا نمی شود. برای جدا شدن کاغذ روغنی کافیست با یک قلمو را با آب خیس کنید و پس کاغذ روغنی بکشید تا به راحتی جدا شود.
برای مواد داخل رولت می توانیم از مواد دیگر هم به سلیقه خود استفاده کنیم. مثلا می توانیم به جای استفاده از گوشت چرخ کرده از گوشت مرغ یا حتی سوسیس و کالباس به همراه قارچ استفاده کنیم. یا اینکه این غذا را بدون گوشت و به صورت گیاهی درست کنیم.