طرز تهیه دسر برفی ترکیه بی نظیر و مجلسی

انتشار 14 دی 1401
مطالعه 4 دقیقه

دسر برفی یک دسر فوق العاده خوشمزه و آسان می باشد و یک ایده خیلی شیک و جذاب برای مهمانی ها است. فقط کافیه این دسر فوق العاده راحت را یکبار درست کنید تا به راحتی و خوشمزگی آن پی ببرید. در ادامه با طرز تهیه دسر برفی ترکیه با ما همراه باشید.

طرز تهیه دسر برفی ترکیه بی نظیر و مجلسی

دسر برفی یک دسر بسیار راحت و خوشمزه است که بسیار مناسب فصل زمستان می باشد نام این دسر به خاطر کاور شدن با پودر نارگیل که مانند برف است نامگذاری شده است اما رسپی این دسر خوشمزه برای کشور ترکیه می باشد و شباهت زیادی به باسلوق ما دارد این دسر نیاز به مواد زیادی ندارد و شما می توانید آن را در طعم و با مغزهای مختلف برای مهمانی و مراسمات خاص مانند شب یلدا تهیه کنید. بافت این دسر بسیار نرم و لطیف است شما می توانید این دسر را در یک قالب بزرگ تهیه کنید و یا می توانید قالب بزنید و به صورت تک نفره سرو کنید دسر برفی خیلی زود آماده می شود. امروز در طوطیا دسر برفی را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.


مواد لازم برای تهیه دسر برفی ترکیه

  • مواد لازم برای کیک پایه

تخم مرغ

4 عدد

شکر

140 گرم

آرد

130 گرم

بیکینگ پودر

1 بسته

وانیل

1 بسته

  • مواد لازم برای خیس کردن کیک

شیر

600 میلی لیتر

خامه صبحانه

200 گرم

  • مواد لازم برای کرم

نشاسته

40 گرم

آرد

55 گرم

شکر دانه ریز

125 گرم

شیر

1 لیتر

شکلات سفید

80 گرم

وانیل

1 بسته

خامه صبحانه

200 گرم

  • مواد لازم میانی دسر

پسته

به مقدار کافی

شکلات سفید

به مقدار کافی

پودر نارگیل

به مقدار کافی

طرز تهیه دسر برفی ترکیه

  • مرحله اول: برای تهیه دسر برفی ترکیه خوشمزه در ابتدای کار کیک را آماده می کنیمT برای این منظور فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر درون یک کاسه می ریزیم.

  • مرحله دوم: حالا با دور تند همزن برقی به مدت 5 تا 6 دقیقه به خوبی هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود. در ادامه وانیل را اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه هم می زنیم، سپس آرد و بیکینگ پودر را سه مرتبه الک می کنیم.

  • مرحله سوم: در این مرحله مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شود. حالا درون قالب مربع شکل را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

  • مرحله چهارم: در این مرحله مایه کیک را درون قالب ریخته و قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک از بین برود. در ادامه قالب را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک کاملا پخته شود.

  • مرحله پنجم: در این فاصله برای خیس کردن کیک، شیر و خامه را درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس درون یخچال قرار می دهیم. حالا به سراغ درست کردن کرم می رویم، برای این منظور آرد را درون قابلمه الک می کنیم.

  • مرحله ششم: حالا نشاسته ذرت را به همراه شکر دانه ریز به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس شیر سرد را کم کم به قابلمه می افزاییم و با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد درون شیر به خوبی حل شوند.

  • مرحله هفتم: در این مرحله قابلمه را روی حرارت گذاشته و به صورت مداوم هم می زنیم تا کرم به غلظت فرنی برسد. زمانی که کرم غلیظ شد، وانیل و شکلات سفید را اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مایه یکدست شود.

  • مرحله هشتم: در ادامه قابلمه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم کرم به دمای محیط برسد، سپس خامه صبحانه را اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. در این حین کرم را چندین مرتبه مخلوط می کنیم تا رویه نبندد.

  • مرحله نهم: زمانی که کیک کاملا پخته شد، آنرا از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود. پس از خنک شدن کیک آنرا از قالب جدا می کنیم و با چاقو اره ای به صورت ورقه ای به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

  • مرحله دهم: حالا یک لایه از کیک را درون ظرف مورد نظرمان گذاشته، سپس روی آنرا با مخلوط شیر و خامه خیس می کنیم. در ادامه مقداری از کرم را جدا کرده و مابقی آنرا روی لایه اول کیک می ریزیم و کاملا پخش می کنیم.

  • مرحله یازدهم: در ادامه مقداری پسته و شکلات خرد شده به صورت پخش روی کرم ریخته، سپس لایه دوم کیک را روی آن فیکس می کنیم. حالا مجددا روی کیک را مرطوب کرده و اطراف کیک را با کرم باقی مانده می پوشانیم.

  • مرحله دوازدهم: در این مرحله کیک را با پودر نارگیل فراوان کاور کرده و به مدت 3 تا 4 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. پس از گذشت این زمان دسر برفی را از یخچال خارج کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

دسر برفی ترکیه

نکات کلیدی در تهیه دسر برفی ترکیه

  1. حتما زمانی که شکلات را وسط دسر قرار می دهید باید دسر خنک شده باشد وگرنه شکلات بر اثر حرارت شل شده و حالت خودش را از دست می دهد.

  2. دسر برفی نیاز به ژلاتین ندارد و خودش بسته می شود.

  3. حتما روی دسر را نایلون کشیده تا رویه نبندد و طعم و بوی یخچال را به خود نگیرد.

  4. می توانید از شکلات مغزدار آماده یا بیسکویت های مختلف برای تهیه دسر برفی استفاده کنید.

  5. می توانید از اسانس های مختلف برای تهیه این دسر استفاده کنید.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

نظرات و دیدگاه های کاربران
سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری