طرز تهیه چیز کیک ژاپنی فوق العاده نرم و لطیف

انتشار 10 دی 1401
مطالعه 4 دقیقه

طوطیا: چیز کیک ژاپنی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و خاص کشور ژاپن است که با طعم های متنوعی درست می شود. با طرز پخت چیز کیک ژاپنی در طوطیا همراه ما باشید.

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی فوق العاده نرم و لطیف

مواد لازم برای تهیه چیز کیک ژاپنی

کره

60 گرم

پنیر خامه ای

150 گرم

شیر

130 میلی لیتر

زرده تخم مرغ

8 عدد

سفیده تخم مرغ

13 عدد

آرد

60 گرم

نشاسته ذرت

60 گرم

شکر

130 گرم

وانیل

1 قاشق چایخوری

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی

  • مرحله اول: برای تهیه چیز کیک ژاپنی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. حالا کره را به همراه پنیر خامه ای و شیر درون یک قابلمه مناسب ریخته و قابلمه را روی حرارت می گذاریم.

  • مرحله دوم: در ادامه مواد درون قابلمه را با همزن به صورت مداوم هم می زنیم تا مواد ذوب و یکدست شوند، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم مخلوط شیر خنک شود. حالا زرده های تخم مرغ را از سفیده ها جدا می کنیم.

  • مرحله سوم: در این مرحله زرده های تخم مرغ را به همراه وانیل درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا کرم رنگ شود، سپس مخلوط شیر را کم کم به کاسه اضافه کرده و در حد یکدست شدن هم می زنیم.

  • مرحله چهارم: حالا آرد و نشاسته ذرت را سه مرتبه الک کرده و کم کم به کاسه می افزاییم، سپس با لیسک هم می زنیم تا گلوله های آرد باز شوند. در ادامه سفیده های تخم مرغ را با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا کف کنند.

  • مرحله پنجم: در ادامه شکر را به کاسه حاوی سفیده تخم مرغ اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا سفیده تخم مرغ ابری و حجیم شود. حالا مخلوط سفیده تخم مرغ را طی چهار مرحله به کاسه اضافه کرده و به آرامی فولد می کنیم.

  • مرحله ششم: در این مرحله قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب کرده، سپس اطراف و کف قالب را با کاغذ روغنی می پوشانیم. توجه داشته باشید در صورتی که از قالب کمربندی استفاده می‌ کنید اطراف قالب را با ورق فویل بپوشانید.

  • مرحله هفتم: حالا مایه چیز کیک را درون قالب ریخته، سپس قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوا و حباب های اضافی درون مایه چیز کیک کاملا از بین بروند. حالا قالب را درون یک قالب بزرگتر قرار می دهیم.

  • مرحله هشتم: حالا به اندازه دو سانتی متر آب جوش درون قالب بزرگ تر ریخته و قالب را طبقه میانی فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت 25 دقیقه بپزد. پس از گذشت این زمان حرارت را به 140 درجه سانتی گراد کاهش می دهیم.

  • مرحله نهم: در ادامه اجازه می دهیم چیز کیک به مدت 55 دقیقه درون فر بماند تا ارتفاع آن افزایش پیدا کند. پس از گذشت این زمان قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم چیزکیک به مدت یک ساعت در دمای محیط استراحت کند.

  • مرحله دهم: پس از گذشت این زمان قالب را به مدت 2 تا 3 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا چیز کیک خنک شود، سپس از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می گذاریم. در نهایت چیز کیک را با اسلایس های میوه تزیین می کنیم. نوش جان.

 چیز کیک ژاپنی

نکات پخت چیز کیک ژاپنی

  • یکی از دلایل بافت نرم چیز کیک ژاپنی نشاسته هست پس لطفا حذفش نکنید ابدا .

  • از دلیل پف این کیک بر میگرده به سفیده تخم مرغ پس مطمئن باشد که خوب سفیده تخم مرغ رو هم زدید.

  • برای این که کیک ترک برنداره ازسینی آب داغ در کف قالب تو فر استفاده کنید, در پایین توضیح داده شده.

  • برای این که چیز کیک ژاپنی بعد پخت پوفش رو از دست نده و پوفش نخوابه وقتی کیک پخت از تو فر بلافاصله بیرون نیارید. فر رو خاموش کنید و در فر رو باز کنید بزارید کیک به مدت 10 دقیقه بمونه تو فر و بعد بیرون بیارید, حواستون باشه نباید بیشتر از 10 دقیقه بمونه چون اون وقت خیلی مرطوب و خیس میشه.

  • لزومی نداره که حتما از قالب کمربندی استفاده کنید میتونید از قالب های ساده هم استفاده کنید اما باید حتما از کاغذ روغنی استفاده کنید حتی اگه قالب شما نچسبه باشه.

  • من از قالب متوسط 20 سانتی متری ( شاید یه کوچولو کوچکتر از متوسط ) که ارتفاع زیادی داشت استفاده کردم.

    شما اگه قالبتون ارتفاع زیادی نداره نگران نباشد چون کاغذ روغنی که میزارید اطراف کیک اگه اونو بیشتر از ارتفاع قالب ببرید کیکتون وقتی داره پف میکنه نمیریزه به خاطر کاغذ روغنی که در تا در قالب هست و کیک ارتفاع زیادی خواهد داشت ( توی عکس های پایین متوجه میشید که منظورم چیه ).

  • چیز کیک ژاپنی باید با دمای خیلی کم و مدت زمان زیادی پخته بشه و متاسفانه فر به فر دما فرق میکنه. پس درجه حرارت فر رو زیاد نکنید و اگه دیدید که کیک هنوز احتیاج داره که بمونهه تو فر تا پخته بشه بزارید بمونه اما هر 5 دقیقه چک کنید.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

نظرات و دیدگاه های کاربران
سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری