طوطیا: چیز کیک شاتوت یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیز کیک شاتوت در ادامه با ما همراه باشید.
چیز کیک شاتوت یک دسر بسیار خوشمزه و در عین حال راحت است به دلیل اینکه در این دسر نیازی به پخت کیک نداریم. امروز در طوطیا با آموزش چیز کیک شاتوت با ما همراه باشید.
بیسکویت پتی بور شکلاتی | 2 بسته |
کره | 100 گرم |
پنیر ماسکارپونه یا ویلی | 200 گرم |
خامه صبحانه | 200 گرم |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر قند | 5 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
شاتوت | 12 عدد |
آب سرد | ½ لیوان |
مربای شاتوت | برا تزیین |
مرحله اول: برای تهیه چیز کیک شاتوت خوشمزه در ابتدای کار بیسکویت پتی بور شکلاتی را درون غذاساز ریخته، سپس به خوبی میکس می کنیم تا پودر شود. در ادامه کره را روی حرارت بخار کتری بن ماری می کنیم تا ذوب شود.
مرحله دوم: در ادامه بیسکویت پودر شده را به همراه کره ذوب شده درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس درون قالب کمربندی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و مواد کراست را درون آن می ریزیم.
مرحله سوم: در ادامه روی لایه کراست را با گوش کوب می کوبیم تا کاملا صاف و یکدست شود، سپس قالب را به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا سفت شود. در این فاصله به سراغ درست کردن مایه کرم پنیری می رویم.
مرحله چهارم: برای این منظور ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و اجازه می دهیم بافت اسفنجی پیدا کند، سپس آنرا روی حرارت بخار کتری بن ماری می کنیم تا شفاف شود. در ادامه پنیر ویلی را به همراه خامه صبحانه درون یک کاسه می ریزیم.
مرحله پنجم: حالا با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا بافت پنیر و خامه کاملا یکدست شوند، سپس وانیل را به همراه پودر قند به کاسه اضافه کرده و مجددا هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند. در ادامه ژلاتین خنک شده را به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله ششم: حالا شاتوت را به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مایه کاملا یکدست و ترکیب شوند، سپس قالب را از یخچال خارج کرده و مایه کرم را روی آن می ریزیم و مجددا قالب را به مدت 4 تا 5 ساعت درون یخچال می گذاریم.
مرحله هفتم: پس از گذشت این زمان چیز کیک را از قالب جدا کرده، سپس درون ظرف مورد نظرمان می گذاریم. در نهایت چیز کیک را برش زده و به دلخواه با شاتوت و مقداری مربای شاتوت تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
میتونیم پوره شاتوت رو با 1 الی 2 قاشق شکر و 1 قاشق ناشسته ذرت جوشانده و بعد صاف کنیم و وقتی از دما افتاد استفاده کنیم و یا اینکه شاتوت رو با 2 قاشق شکر در مخلوط کن ریخته تا خوب پوره بشه سپس صاف کرده و استفاده کنیم .
میزان پودر قند موجود توی دستور رو میتونیم بسته به ذائقمون و میزان ترشی و شیرینی شاتوتمون کم یا زیاد کنیم .
اگه خامه قنادی در دسترس نبود میشه از خامه صبحانه هم استفاده کنیم که در اینصورت میزان پودر قند رو بیشتر میکنیم .
از شاتوت فریز شده هم میشه برای تهیه این دسر استفاده کرد .