طرز تهیه کیک خرمالو فوق العاده خوشمزه

انتشار 11 دی 1401
مطالعه 2 دقیقه

طوطیا: کیک خرمالو یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا در شب یلدا برای پذیرایی درست می شود. با طرز پخت کیک خرمالو در طوطیا همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک خرمالو فوق العاده خوشمزه

مواد لازم برای تهیه کیک خرمالو

خرمالوی رسیده

3 عدد

تخم مرغ

4 عدد

وانیل

نوک قاشق چایخوری

شکر

1 لیوان

روغن مایع

¾ لیوان

بکینگ پودر

2٫5 قاشق چایخوری

پودر دارچین

2 قاشق چایخوری

آرد قنادی

2٫5 لیوان

مغز گردو

½ لیوان

طرز تهیه کیک خرمالو

  • مرحله اول: برای تهیه کیک خرمالوی مجلسی در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن کمی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود.

  • مرحله دوم: در این مرحله وانیل را به همراه شکر به کاسه اضافه کرده و مواد را چند دقیقه مخلوط می کنیم تا رنگ شان کرمی شود. در ادامه روغن مایع را اضافه کرده و چند ثانیه مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود.

  • مرحله سوم: حالا آرد را با پودر دارچین و بکینگ پودر ترکیب می کنیم، سپس درون الک می ریزیم و روی مواد داخل کاسه الک می کنیم. در همین حین مواد را از یک سمت با لیسک مخلوط می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست شود.

  • مرحله چهارم: توجه داشته باشید فقط باید مواد را در حدی که یکدست شوند مخلوط کنیم و نیازی نیست بیش از حد مایه کیک را هم بزنیم، چون این کار باعث می شود کیک به خوبی پف نکند. در ادامه خرمالوها را پوره می کنیم و آب اضافی شان را می گیریم.

  • مرحله پنجم: در این مرحله پوره خرمالو را به همراه مغز گردوی خرد شده به کاسه اضافه کرده و کمی هم می زنیم تا بافت مواد یکدست شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با کمی کره سرد یا روغن مایع به صورت یکدست چرب می کنیم.

  • مرحله ششم: حالا مقداری آرد درون قالب می پاشیم و آنرا بر می گردانیم تا آرد اضافی بیرون بریزد. در ادامه مایه کیک را درون قالب می ریزیم و چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک بترکند و از بین بروند.

  • مرحله هفتم: در این مرحله قالب را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم کیک به مدت 35 تا 45 دقیقه بپزد. پس از گذشت این زمان کیک را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم از حرارت بیفتد، سپس روی ظرف مورد نظرمان برمی گردانیم و برش می زنیم.

کیک خرمالو

نکات پخت کیک خرمالو

  • بافت کیک های میوه ای مرطوب هستند ولی اصلا خمیر نیستند.

  • تخم مرغ های کوچک و خرمالو های بزرگ کیک را خمیری می کند.

  • زمان پوره کردن خرمالو نباید خیلی پوره آبکی باشد.

  • پیمانه همان معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی است.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

نظرات و دیدگاه های کاربران
سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری