چیز کیک با ژله خرده شیشه یکی از خوشمزهترین و زیباترین مدلهای کیک ژله هست که معمولا برای مهمانی های مختلف تهیه می شه، این دسر کیک بسیار پر طرفداره و به راحتی تهیه می شود. در این مطلب طرز تهیه چیز کیک با ژله خرده شیشه را به شما آموزش میدهیم.
چیز کیک با ژله خرده شیشه یکی از خوشمزه ترین و زیباترین مدلهای چیز کیک است که معمولا برای مهمانیهای مختلف تهیه میشود، این دسر بسیار پر طرفدار می باشد و به راحتی در منزل تهیه میشود. لایه ی رویی این چیز کیک با ترکیبی از ژله های مکعبی در طعم های مختلف درست می شود. شکل ظاهری چیز کیک با ژله خرده شیشه بسیار زیبا و رنگارنگ است به طوری که دیگر نیازی به تزیین خاصی ندارد. در ادامه با طرز تهیه چیز کیک با ژله خرده شیشه همراه ما باشید.
بیسکوییت پتی بور | 200 گرم |
---|---|
پنیر خامه ای (یا ماسکارپونه) | 200 گرم |
خامه (پاستوریزه) | 200 گرم |
کره | 100 گرم |
پودر ژله (در طعم های مختلف) | 3 بسته |
پودر ژله آلوئهورا | 1 بسته |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
پودر قند | 1 پیمانه |
مرحله اول: هر کدام از ژله ها رو جداگونه توی یک لیوان آب جوش به روش بن ماری حل می کنیم، اون ها رو توی ظرف ها یا قالب های جداگانه می ریزیم و توی یخچال می ذاریم تا خودشون رو بگیرند. بعد اونا رو از ظرف یا قالب درآورده و به شکل مکعبی برش می زنیم.
مرحله دوم: بیسکویت های پتی بور رو داخل مخلوط کن می ریزیم و اون ها رو پودر می کنیم. بیسکویت های خرد شده رو به همراه کره ی به دمای محیط رسیده (نرم) داخل کاسه ای می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا حالت شنی پیدا کنه.
مرحله سوم: بیسکویت ها رو در کف و دیواره ی قالب کمربندی می ریزیم و با فشار دست و یا گوشت کوب اون رو فشار میدیم تا منسجم بشه. قالب رو به مدت 1 ساعت داخل فریزر قرار میدیم.
مرحله چهارم: پنیر و خامه رو داخل کاسه ریخته و با همزن برقی می زنیم و با هم مخلوط می کنیم. پودر قند و وانیل رو بهش اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم. یک بسته ژله آلوئه ورا رو توی نصف لیوان آب جوش به روش بن ماری حل می کنیم. وقتی خنک شد به مخلوط پنیر اضافه می کنیم.
مرحله پنجم: تکه های ژله رنگی مکعبی رو روی بیسکویت های فشرده شده می ریزیم و به آرامی مخلوط پنیر رو روی اون ها می ریزیم تا ژله های مکعبی لابهلای مایه پنیری دیده بشن.
مرحله ششم: قالب چیز کیک رو 3 ساعت در یخچال می ذاریم. سپس قالب کمربندی رو از دور چیز کیک خرده شیشه باز می کنیم و با خامه و تکه های ژله تزئین و سرو می کنیم.
به جای پودر ژله آلوئه ورا می تونیم پودر ژلاتین رو آب کرده و به پنیر اضافه کنیم.
اگه به بیسکویت پتی بور دسترسی نداریم، می تونیم بیسکویت ساقه طلایی رو جایگزین کنیم.
اگه می خواهیم پایه ی چیز کیک خرده شیشه شیرین تر باشه، می تونیم به مخلوط بیسکویت آسیاب شده و کره، کمی پودر قند اضافه کنیم.