طوطیا: چیزکیک انبه یکی از انواع کیک های بسیار محبوب و خوشمزه در سراسر جهان است کیکی بین المللی است. امروز در سایت طوطیا چیز کیک انبه بسیار خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
بیسکویت پتی پور | 2 بسته |
کره | 150 گرم |
پنیر خامه ای | 300 گرم |
خامه صبحانه | 300 گرم |
شکر | 6 ق غ |
پودر ژلاتین | 2 ق غ |
آب سرد | 1/2 پیمانه |
وانیل | نوک قاشق چ |
انبه | 1 عدد |
شیر یا آب انبه | 1/2 پیمانه |
مرحله اول :ابتدا باید کراست لایه اول را تهیه کنیم برای این کار بیسکویت ها را داخل غذاساز ریخته و پودر کنید و یا می توانید داخل نایلون ریخته و با گوشتکوب بکوبید تا پودر شود سپس داخل کاسه ریخته و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید قالب مورد نظر را آماده و کمی کف قالب را چرب کنید سپس بیسکویت را داخل قالب ریخته و خوب مسنجم کنید و برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا منسجم شود.
مرحله دوم :ابتدا باید انبه را پوست بگیرید و برش بزنید سپس به همراه آب انبه یا شیر داخل مخلوط کن یا گوشتکوب برقی بزنید تا پوره شود. ژلاتین را روی آب سرد ریخته تا اسفنجی شود. داخل قابلمه پنیر خامه ای بریزید و بعد خامه صبحانه را همراه شکر اضافه کنید و کمی هم بزنید در ادامه ژلاتین و پوره انبه و وانیل را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ژلاتین به خوبی حل شود.
مرحله سوم : حالا کراست پنیری ما آماده شده از روی حرارت بردارید و قالب مورد نظر را از یخچال خارج کنید و روی کراست بیسکویتی بریزید و سپس برای چند ساعت داخل یخچال قرار دهید بعد از اینکه خودش را گرفت از یخچال خارح و کمی پوره انبه را روی آن بریزید.
مرحله چهارم : می توانید پوره انبه را به صورت دایره ای روی دسر بریزید و با خلال دندان طرح بزنید و یا به صورت ساده روی چیز کیک پخش کنید سپس قالب را برای 3 ساعت دیگر داخل یخچال بگذارید و بعد قالب کمربندی را باز کنید و بعد از گذشت 10 دقیقه که چیز کیک در دمای محیط بود برش بزنید تا لایه هم دما شوند. نوش جان
اگر از خامه قنادی استفاده کردید شکر را حذف کنید.
برای رویه کیک می توانید از ژله هم استفاده کنید.
چیز کیک ها را در قالب کمربندی میتوان تهیه کرد.