طوطیا: چیز کیک انار از خوشمزه ترین انواع دسر ها می باشد که بسیار مناسب شب یلدا است چیز کیک به عنوان یکی از محبوب ترین دسر های دنیا می باشد. امروز در طوطیا یکی از خوشمزه ترین دسرها یعنی چیز کیک انار را به شما آموزش می دهیم.
پنیر خامه ای | 200 گرم |
خامه | 200گرم |
بیسکوییت | 250 گرم |
کره | 100 گرم |
شکر | 50 گرم |
پودر ژلاتین | 3 قاشق چایخوری |
ژله انار | 1 بسته |
دانه های انار | به میزان دلخواه |
وانیل | 1/8 قاشق چایخوری |
مرحله اول :بیسکویت ها را خرد کرده و با غذاساز و یا آسیاب آن ها را به صورت یک دست، پودر کنید.
مرحله دوم :کره ی ذوب شده را داخل غذاساز و یا مخلوط کن بریزید و با بیسکویت ها مخلوط کنید. با قاشق هم میتوانید این کار را انجام دهید فقط مراقب باشید که به طور کامل با هم ترکیب شوند
مرحله سوم : کف قالب کاغذ روغنی قرار هید و مخلوط را در قالب کمربندی بریزید. در این مرحله دو راه دارید. اگر دوست دارید کناره های چیز کیکتان هم بیسکوییت داشته باشد، بیسکویت ها را به دیواره ی قالب فشار دهید. اما اگر میخواهید فقط در زیر کیک، پایه ی بیسکوییتی داشته باشید؛ همه ی بیسکوییت ها را در کف قالب جمع کنید و با ته یک لیوان و یا پشت قاشق فشار دهید تا کاملا تخت شوند.
مرحله چهارم : قالب را میتوانید به مدت 15 الی 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا بیسکویت ها به خوبی حالت قالب را به خودشان بگیرند. اما این مرحله اجباری نیست. از این کراست بیسکویتی میتوانید برای تهیه انواع چیز کیک استفاده کنید.
مرحله پنجم: برای تهیه مایه پنیری، ابتدا مقداری آب را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. پودر ژلاتین را با نصف پیمانه آب جوش به روش بن ماری مخلوط کنید. (برای روش بن ماری میتوانید از بخار کتری کمک بگیرید.) دقت کنید که پودر ژلاتین کاملا در آب حل شده باشد و به صورت گلوله ای باقی نماند. سپس ژله را کنار بگذارید تا خنک و با محیط هم دما شود.
مرحله ششم: پنیر و شکر را به خوبی با هم مخلوط کنید. بعد از این که کاملا شکر در پنیر حل شد، خامه و مقداری وانیل را اضافه کنید. به کمک همزن، مواد را کاملا با هم ترکیب کنید.
مرحله هفتم: مایع ژله را در مخلوط پنیر و خامه بریزید و به خوبی با هم ترکیب کنید. سپس مخلوط را روی پایه بیسکویتی بریزید و در یخچال بگذارید تا به مدت یک الی دو ساعت خودش را بگیرد.
مرحله هشتم: پودر ژله انار را به روش بن ماری با یک پیمانه آب سرد و یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید. دانه های انار را از انار تازه جدا کنید. با قاشق و به آرامی مایع ژله را روی چیز کیک بریزید و سطح کیک و داخل ژله را با دانه های انار پر کنید. به مدت دو الی سه ساعت چیز کیک را در یخچال بگذارید تا ژله روی کیک به خوبی ببندد.
برای تهیه چیز کیک در صورت تمایل میتوانید به جای بیسکویت های شیرین از کراکر استفاده کنید تا چیز کیک شما طعم ترکیبیِ مطلوبی از شوری و شیرینی داشته باشد.
-به جای ژله ی انار روی کیک، میتوانید در خانه آب انار تهیه کنید و با پودر ژلاتین ترکیب کنید. با این روش ژله ی خوش طعم تری خواهید داشت.
-راه دیگر برای تهیه چیز کیک انار این است که به جای پودر ژلاتین، میتوانید ژله ی انار را با مخلوط خامه و پنیر ترکیب کنید و چیز کیک صورتی رنگ و با طعم انار داشته باشید.