طرز تهیه باواریا فرانسوی خانگی با طعم عالی

انتشار 30 مهر 1401
مطالعه 2 دقیقه

کرم باواریا یکی از انواع دسرها می باشد که بسیار ساده و خوشمزه است. بافت این دسر فوق العاده نرم و لطیف است و به کاسترد شباهت دارد. شما حتی می توانید این کرم را به صورت ساده یا شکلاتی تهیه کنید و در انواع شیرینی ها و تارت ها استفاده کنید. امروز در طوطیا طرز تهیه کرم باواریا را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

طرز تهیه باواریا فرانسوی خانگی با طعم عالی

مواد لازم برای تهیه باواریا فرانسوی

شیر

نیم لیتر

زرده تخم مرغ

6 عدد

خامه

300 گرم

شکر

200 گرم

پودر کاکائو

2 قاشق غذا خوری

وانیل

2 قاشق چای خوری

ژلاتین

2 قاشق غذا خوری

ژله توت فرنگی

1 بسته

طرز تهیه باواریا فرانسوی

  • مرحله اول :برای تهیه کرم باواریا در ابتدای کار، ژلاتین را به همراه نصف فنجان آب جوش داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و کمی ترکیب می کنیم تا ژلاتین حل شود. در ادامه زرده تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

  • مرحله دوم : در این مرحله مواد را به خوبی هم می زنیم تا کاملاً سفید و سفت شوند. در ادامه شیر را در یک قابلمه مناسب می ریزیم و می گذاریم روی حرارت تا بجوشد. سپس مخلوط تخم مرغ را کم کم به شیر اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود.

  • مرحله سوم : پس از اینکه مواد به خوبی یکدست شدند، بلافاصله قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم مایه دسر کمی خنک شود. در ادامه ژلاتین ذوب شده را به قابلمه اضافه کرده و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود.

  • مرحله چهارم: در این مرحله بلافاصله خامه را هم اضافه کرده و می گذاریم تا مایه دسر کاملا خنک شود. بعد از خنک شدن مواد بالا را به دو قسمت تقسیم می کنیم، یکی کرم رنگ باقی می‌ماند و در قسمت دیگر پودر کاکائو را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

  • مرحله پنجم :ژله توت فرنگی را طبق دستور روی بسته با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد درست می کنیم و روی حرارت بخار کتری قرار می دهیم تا به روش بن ماری کامل حل و شفاف شود. سپس درون ظرف های تک نفره می ریزیم.

  • مرحله ششم :در این مرحله تعدادی توت فرنگی یا میوه ها دلخواه خود را خرد کرده و درون ظرف ها می ریزیم. در ادامه ژله را در یخچال قرار داده و اجازه می دهیم خودش را بگیرد. پس از اینکه خودش را گرفت، کرم ها را روی دسر می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم.

باواریا فرانسوی

نکات مهم پخت باواریا فرانسوی

این دسر اصلا بوی تخم مرغ نمیده اگه دوس داشتین میتونید یه موز رو رنده کنید و بعد از اضافه کردن خامه به شیر اضاف کنیدمنظور از خامه همون خامه های 200گرمی هست میتونید بجای خامه صبحونه از خامه قنادی استفاده کنید ولی از مقدار شکر کم کنید بهتره که شب تا صبح تو یخچال بمونه تا کاملا خودشو بگیره جدا کردن دسر باواریا از ظرف خیلی راحته ولی باز برای اطمینان قبل از برگرداندن قالب رو برای چند ثانیه تو آبجوش بزارید و بعد برگردونید.این دسر در نوع خودش بی نظیره و طعم فوق العاده محشری داره پیشنهاد میکنم حتما درست کنید.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

نظرات و دیدگاه های کاربران
سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری