نمونه سند وکالت فروش پروانه مرتع

انتشار 20 خرداد 1402
مطالعه 1 دقیقه

وکالت یک نوع قرارداد است که بر اساس آن یک طرف از جانب طرف دیگر وکیل در انجام برخی امور می شود. در این بخش مطالبی برای آشنایی با نمونه سند وکالت فروش پروانه مرتع و همچنین فایل pdf و word بصورت رایگان، برای استفاده علاقه مندان قرار داده شده است، برای آشنایی بیشتر با طوطیا همراه باشید.

نمونه سند وکالت فروش پروانه مرتع

مطابق قانون مدنی عقد وکالت اینگونه تعریف شده است که: وکالت عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود می نماید. بنابراین وکالت یک نوع قرارداد است که بر اساس آن یک طرف از جانب طرف دیگر وکیل در انجام برخی امور میشود.

در قسمت پیوست این مقاله لینک دانلود نمونه قرارداد در دو نسخه PDF و word بصورت رایگان آمده است. اندازه این نمونه قرارداد قطع A4 و دارای حاشیه های استاندارد است که متقاضی می تواند بنا به صلاحدید خود به آسانی اندازه و حاشیه های نمونه قرارداد را تغییر دهد (فایل قفل نیست).

چرای گوسفند

پروانه مرتع

با توجه به اینکه در سالهای اخیر روند واگذاری‌های مراتع زیاد بوده است این امر علاوه بر آسیب به محیط زیست باعث پایمال نمودن حقوق دامداران و پروانه‌داران نیز می‌گردد. در صورتی که پروانه چرای دام وجاهت قانونی بیشتری داشته باشد و سند مالکیت در نظر گرفته شود می‌تواند از تغییر کاربری‌های بی‌حساب جلوگیری کرده و منابع طبیعی کشور را نیز حفاظت کند.با صدور پروانه بهره برداری مرتع (پروانه چرا)، دارنده پروانه صرفا دارای حق چرا با شرایط و قیود مندرج در پروانه در خصوص محدوده اراضی موضوع بهره برداری، مدت اعتبار پروانه و ظرفیت دام، خواهد بود. بنابراین وجود پروانه مذکور در ید اشخاص دلیل بر مالکیت آنها نسبت به مرتع یا ثمرات حاصله از آن نیست و مالکیت منافع و اصل مراتع همچنان متعلق به دولت است.

کلام آخر

بر این اساس ، صاحب یا صاحبان پروانه چرا می توانند پس از اخذ مجوز کتبی از واحدهای استانی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری، ضمن ابطال پروانه چرا متعلق به خود تمامی اختیارات و مسئولیتهای ناشی از آن را با رعایت مواردی همچون؛ انتقال فقط به یکی از فرزندان یا همسر، اولویت انتقال در مراتع مشاعی به ترتیب با مرتعداران همان مرتع و مرتعداران مراتع همجوار و سایر افراد حقیقی و حقوقی و اولویت انتقال در مراتع انفرادی و یا مفروز به مرتعداران مراتع همجوار، انتقال دهند. بر اساس مصوبه دولت، ارزش ریالی یک واحد دامی به منظور محاسبه عوارض سالانه و جرایم ناشی از دام مازاد چرا و یا چرای غیرمجاز دام در مرتع به صورت سالانه توسط وزارت جهادکشاورزی تعیین و اعلام می شود.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

نظرات و دیدگاه های کاربران
سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری