نمونه وکالت نامه تاسیس شعبه شرکت در خارج از کشور

انتشار 17 خرداد 1402
مطالعه 3 دقیقه

وکالت یک نوع قرارداد است که بر اساس آن یک طرف از جانب طرف دیگر وکیل در انجام برخی امور می شود. در این بخش مطالبی برای آشنایی با نمونه وکالت نامه تاسیس شعبه شرکت در خارج از کشور و همچنین فایل pdf و word بصورت رایگان، برای استفاده علاقه مندان قرار داده شده است، برای آشنایی بیشتر با طوطیا همراه باشید.

نمونه وکالت نامه تاسیس شعبه شرکت در خارج از کشور

مطابق قانون مدنی عقد وکالت اینگونه تعریف شده است که: وکالت عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود می نماید. بنابراین وکالت یک نوع قرارداد است که بر اساس آن یک طرف از جانب طرف دیگر وکیل در انجام برخی امور میشود.

در قسمت پیوست این مقاله لینک دانلود نمونه قرارداد در دو نسخه PDF و word بصورت رایگان آمده است. اندازه این نمونه قرارداد قطع A4 و دارای حاشیه های استاندارد است که متقاضی می تواند بنا به صلاحدید خود به آسانی اندازه و حاشیه های نمونه قرارداد را تغییر دهد (فایل قفل نیست).

توافق

ثبت شعبه موسسه غیر تجاری خارجی

با توجه به قانون، کلیات در نظر گرفته شده برای ثبت شعبه موسسه غیر تجاری خارجی با قوانین مربوط به ثبت شرکت های داخلی تفاوت های فاحشی وجود ندارد. اگر چه برای پیگیری روند قانونی ثبت این دو نوع شرکت تفاوت های اندکی به چشم می خورد، اما از کلیات یکسانی برخوردار هستند. در صورتی که موسسات غیر تجاری خارجی تصمیم داشته باشند خدمات مختلف خود را در ایران عرضه کنند، باید از قوانین ایران تبعیت نمایند تا بتوانند نسبت به ثبت شعبه موسسه غیر تجاری خارجی موفق عمل کنند.ثبت شرکت در خارج از کشور طرفداران زیادی دارد و بسیاری از سرمایه‌گذاران به دنبال چنین کارآفرینی‌هایی هستند. این افراد علاوه بر مزایای بی‌شمار اقتصادی، می‌توانند از این موقعیت برای اخذ اقامت هم استفاده کنند. همچنین امکان ورود به بازارهای بین‌المللی و گسترش کسب‌وکار در بازارهای جهانی وجود دارد. البته هر کشوری قوانین و مقررات خاص خود را دارد و باید در این مورد با کارشناسان خبره مشورت کرد.

مراحل ثبت شرکت

مراحل ثبت شرکت در هر کشوری متفاوت است. به طور مثال ممکن است یک کشور مقررات آسان‌تری داشته باشد و هزینه‌های کمتری دریافت کند. از طرف دیگر ثبت شرکت در برخی کشورها به سرمایه زیاد و یک دفتر مرکزی نیاز دارد. البته هر کشوری مزایای اقتصادی خاص خود را دارد و این سختی‌ها به عواید بعد از آن می‌ارزد.

بررسی کشور مقصد از لحاظ فرهنگی، اقتصادی، وضعیت پذیرش مهاجرین و افراد خارجی بسیار مهم است و باید این کار انجام شود. در این صورت سرمایه‌گذاران کمتر به مشکل برمی‌خورند. شناخت عمیق کشور مقصد ضروری است و توصیه می‌شود که تمام بررسی‌های لازم برای انتخاب کشور موردنظر انجام شود.

البته این کار مزایای زیادی هم دارد و باعث می‌شود یک فرد به شخصی (شرکتی) سرشناس در حوزه تولید، صادرات و واردات یا سرمایه‌گذاری در سطح جهانی تبدیل شود. به طور کلی ثبت شرکت در خارج از کشور به راحتی انجام نمی‌شود و شرایط و ضوابط خاصی دارد.

کلام آخر

چندین روش برای مهاجرت به کشورهای خارجی وجود دارد که یکی از آن‌ها سرمایه‌گذاری است. روش‌های دیگر شامل پناهندگی، تحصیل، کار، تولد و ازدواج می‌باشد. اما سرمایه‌گذاری یکی از بهترین روش‌ها برای دریافت اقامت است که ثبت شرکت نیز در این حیطه قرار می‌گیرد. از آنجایی که ثبت شرکت باعث می‌شود دریافت اقامت به راحتی انجام شود، بسیاری از افراد از این راه اقدام می‌کنند. جالب است بدانید که ارزانترین کشور برای ثبت شرکت مجارستان و اسلواکی است. البته می‌توان اسلواکی را راحت ترین کشور برای ثبت شرکت دانست. همینطور این کشور امکان اقامت را به راحتی فراهم می‌کند. اما بسیاری از افراد این کشورها را برای اقامت دوست ندارند؛ هر چند مزایای مخصوص به خود را دارند. باید این موضوع را در نظر گرفت که کشورهای بهتر و پیشرفته‌تر هزینه‌های بالاتری دریافت می‌کنند. به طور مثال کشور اتریش یکی از بهترین کشورها برای ثبت شرکت است. اما فرد باید فاکتورهایی مانند یک مدرک تحصیلی، رده سنی مشخص، سابقه کار و سطح زبان را داشته باشد تا با توجه به امتیازات لازم این امکان را داشته باشد. البته هر کشوری قوانین خاص خود را دارد و همه کشورها مثل هم نیستند. اما مطمئنا بهترین کشور اروپایی برای ثبت شرکت قوانین سخت‌گیرانه‌تری دارد.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

نظرات و دیدگاه های کاربران
سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری